2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dining Guide honlapján olvastam egy interjúban, hogy a “Chili és vanília” blog révén ismertté vált Mauthner Zsófia szerint a két legizgalmasabb új hely az Esca és a Situ. (Bocs, ha nem pontosan idéztem, de ez volt a lényeg.) Az Esca-t sikerült már tavaly meglátogatni, most végre a Situ-ra is sor került.
A beltér parányi, nem számoltam meg az asztalokat, de nem biztos, hogy húsz ember le tud itt ülni. Mi foglaltunk asztalt időben, nem is voltak sokan, de így is igen sokat kellett várni az ételekre, majdnem kifutottunk az időből, pedig másfél órát szántunk az étkezésre. Ezen kívül viszont csak jót mondhatok.
Ettünk mindenfélét, előételt, levest, főételt, desszerteket, minden pályán kipróbáltuk a helyet, virtuóz tálalás izgalmas állagok és ízek, magabiztos, kreatív konyha jellemzi a SiTu-t.
Jó volt itt lenni különleges alkalmakkor talán még betérünk vagy olcsó ebédre hétköznap délben. Igaz, itt csak egy ételpárt kínálnak, így ha ketten lennénk ugyanazt kellene együk.
Egy biztos, a hely jó szívvel ajánlható az igényes közönségnek.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken