A menüválaszték pofon egyszerű: van kétféle burger (1990 Ft), Classic és House, hozzá opcionálisan hasábburgonya (590 Ft), kóla (590 Ft) vagy víz (490 Ft). Attól lesz "smashy" a burger, vagyis benne a hús, hogy a húspogácsát rányomják a sütőlapra, így az sokkal hamarabb elkészül, mintha csak ráhelyeznék és fordítgatnák. Szóval a sorban állás és fizetés után gyorsan pörögnek a sütőlapon a húspogácsák, dehát nagy az érdeklődés. Helyben fogyasztásra korlátozottak a lehetőségek, konkrétan le sem lehet ülni, csak a pulttal szemben a könyöklőknél talpon állózni, ha éppen van annyi szabad hely. A mustár és az uborka amit a szendvicsbe tesznek, amerikai, a bucikat pedig tíz kilós nagy vajtömbökkel kenik, állítólag attól lesz ilyen finom. Mert szerintem is igazán ízletes, szaftos, csak úgy eteti magát. Közben persze jól összekeni magát az ember, de ki bánja? A felkockázott hagymát teszik először a sütőlapra, majd erre kerül rá a golyóba gyúrt húspogácsa, amit egy lapáttal kilapítanak, ez az a bizonyos smashing mozdulat. Fontos, hogy csak egyszer szabad lapítani, és csak a pogácsa egyik oldalát, nehogy kimenjen belőle a lé (jus), ami az ízét adja. Fordítás után megy rá a két szelet amerikai sajt, az uborka, illetve attól függően, hogy classic-ot, vagy house-t kértünk, ketchup és mustár, vagy házi szósz. A körülmények azok nagyon puritánok és nem irigylem azokat a srácokat, akik itt melóznak. . . viszont gratulálok a tulajdonosoknak, további sok sikert!