Finomságok a füstben

Smokey Monkies BBQ Haller Utca BudapestSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest a térképen

2024. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 15.
A Smokey Monkeys BBQ láncnak 5 egysége van már Budapesten, ezek egyike a Karaván udvarban egy food truck. A Haller utcai éttermük elég fapados, egyszerű, puritán berendezésű, azonban az ételek finomak. A pultnál kell rendelni, majd a rendelések és már ottlévő vendégek függvényében kell várakozni, illetve bejöhetnek futáros rendelések is, ami megnövelheti a várakozást. BBQ fogások között van csirke, marha, sertés/oldalas és kolbász, többféle tál (5000 Ft körül), illetve szendvicsek, szintén többféle hússal.
Az én választásom elég jól sikerült, ugyanis csirkés quesadillát választottam csirkével, zöldségekkel, paradicsommal kukoricával, ami mellé járt kísérőként nachos, guacamole, egy dobozos Cola. Mindez került 2490 Ft-ba, aminek a felét tudtam megenni egyszerre, így maradt másnapra is belőle, persze az már elvitelre.
Tányér nem volt, tálcára és azon egy zsírpapírra volt felpakolva az étel.
Szoktak lenni időszakos akciók is, érdemes azok közül válogatni,
Ha valaki elfogadja az egyszerűbb körülményeket, az ehet egy jót itt. Ajánlom, nekem tetszett.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (16)
Smokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - BelsőSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - EgyébSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - BelsőSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - EgyébSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - EgyébSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - BelsőSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - BelsőSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Étel/italSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Étel/italSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Étel/italSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Külső képSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Étlap/itallapSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Külső képSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Étel/italSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Külső képSmokey Monkies BBQ Haller Utca Budapest - Étlap/itallap
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg