A szomszédos, nagyon trendi és nagyon felkapott LULU után itt ittam meg egy kávét, a nagy nyüzsgés és tömegélmény után jó volt egy kis csönd. Míg ott nem volt szabad asztal és egy talpalatnyi hely sem, itt üres volt a kis kávézó. Szintén azonos nevű pesti oldali kávézójukban a Dohány utcai Zsinagógával szemben többször kávéztam már, viszont itt a Széna téren lévő kis kávézójuk eddig rejtve maradt előlem.
Az eszpresszó tejjel 710 Ft-ba került, ami nem volt kifejezetten jó, átlagosnak mondanám. Ami egy kissé furcsa, mivel úgy tudtam, hogy minőségi, prémium kávé-alapanyagokból főzik a feketét Zokniéknál. De nekem ez most nem annyira ízlett. A kiszolgálás nem volt barátságos, közlékeny sem. A kávé mellé kérésre kaptam egy pohár csapvizet. Az ablaknál ültem le, kifelé bámultam az utca eseményeit, ha már bent nem volt semmi érdemleges. A pulton volt néhány édes és sós péksütemény, pl. mogyorós és csokis muffin, almás pite, áfonyás croissant, zöldséges kosárka, búrkifli, répatorta, valamint szendvics is. Kétféle GM+CM, azaz glutén- és cukormentes tortaszelet is volt, diós és trüffel, amelyek szemre nem tűntek frissnek, legalábbis nem aznapinak, 1490 Ft-ért nem hoztak lázba. A Szamos féle linzerszív 1190 Ft-ért erősen túlárazott. A bagett szendvics, mivel tegnapi volt, 50%-os áron kínálták. Amúgy szendvics és tortilla hétköznap többféle szokott lenni. A galériaszint kifejezetten hangulatos, kellemes berendezésű. Némi alkoholos italt is tartanak, rövidek mellett Laposa olaszrizling és Dúzsi kékfrankos.