Többször voltam már itt, mindig meg voltam elégedve. Azonban ma (2018. 04. 28. Szombat) 15 percig ültem a teraszon, háromszor is rámnézett az indokolatlanul erősen sminkelt felszolgáló hölgy, se nem köszönt, se nem jött oda, de még csak annak sem adta semmilyen jelét, hogy a közeljövőben esetleg odafáradna. Eljöttem.
2017-ben megnyitott bisztró a M4 Bikás parki megállójánál, a park területén. Mellette kis mesterséges tó rengeteg úszkáló kacsával. A Soleil hatalmas üvegablakaiból szépen rálátni a tavacskára. Az épület modern, felújított, fiatalos, szépen megtervezett. Kényelmes asztalok, dizájnos, letisztult berendezés.
A hátsó sarokban kis játszósarok került kialakításra a gyerekeknek. Izgalmas étlap, szimpatikus kreatív fogások, elfogadható árak (2 fogásos menü szörppel 1480 Ft). A déli menü ajánlat hetente változik. A látványpultban jobbnál jobb desszertek, sütik. Tejberizs pohárdesszert erdei gyümölcs öntettel (650 Ft), nagyon kellemes, finom. Mindehhez unott, nyegle, érdektelen személyzet társul, nagy kár érte. A mosdóban csurig telt szemetes, körülötte folyik ki belőle minden irányban a használt papír, miegymás, undorító. Szöges ellentétben áll a benti részben tapasztalt igényességgel, tisztasággal. Lehet, hogy a tulajdonosok/vezetőség is rájön arra, hogy fontos a személyzet hozzáállása, a kiszolgálás minősége is, s talán változtatnak rajta. Szerintem érdemes lenne, mert minden adottsága meglenne ahhoz, hogy 5 csillagos hely legyen. (csak ezért teszem ajánlottra)