Kiváló 2013. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. október 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az igazság az, hogy volt egy igen negatív tapasztalatom itt, úgy fél éve betértem s asztalt szerettem volna foglalni estére. Egy mogorva úr elkérte a telefonszámomat azzal, hogy majd jelzik, ha kerül asztal, holott, lett volna, ez látszott a füzeten. Szerintem a hajtókám jelvénye nem tetszett a pincérnek. Persze nem telefonáltak egyáltalán. Ezzel együtt tettünk még egy kísérletet a minap s ezúttal nem csalódtunk. A felszolgáló kedves, jól kommunikáló kislány szintén ínyenc volt, rögtön adtunk tippeket egymásnak jó helyekről, önmagában ezért érdemes lett volna beülni. De emellett remek volt a fácánleves raviolival és füstölt fürjtojással, továbbá a házi krémes is. Ettünk még egy süteményt, attól nem voltam oda és vissza, az olajbogyóválogatás rendben volt. A dizájn is tetszett, s az ételpaletta is. Kézműves sörök elférnének még a polcon, a borok rendben vannak, szép a választék.
Az Egyetem téren lévő jó hírű ún. bárkonyhába (a SonkaArcok kategorizálták magukat imigyen) már régóta szerettem volna eljutni. Amikor errefelé sétáltam, szimpatikus volt a hangulata, a dizájn, ami az utcáról is látszik a nyitott portálnak köszönhetően, és az étlap is érdekesnek tűnt. Hétköznap 2...
Az étterem ebédmenüjét próbáltam ki többször is, és még egyszer sem csalódtam. A háromfogásos menüben egy leves vagy előétel, egy főfogás és egy desszert tartozik, ami ha jól emlékszem, 1400 Ft-ba kerül. Árban lehet természetesen olcsóbbat találni a környéken, de itt a hétköznapi ebéd minősége és...