Köszönet az ajánlásért!

Sophie & Ben Bistro BudapestSophie & Ben Bistro Budapest a térképen

2016. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 31.
Egy gasztroblogger oldalán olvastam erről a helyről, célzottan az ebédmenüre mentünk. Az Andrássy út és a Király utca között kb. félúton található egy csendes mellékutcában.
2 féle leves, 3 főétel, 2 desszert közül lehet 2 vagy 3 fogásos menüt választani, vagy akár csak 1 főételt, 1190/ 1490/ 1790 Ft-os áron (ital nélkül). A menüztető bisztrók, éttermek általános gyakorlatától eltérően itt a menübe is olyan fogások kerülnek, amelyek a normál étlapon is előfordulnak, és az adagok is ugyanakkorák.
Az általam választott áfonyás hideg mákleves inkább volt érdekes és meghökkentő, mint jó, de ilyet még sosem próbáltam, inkább a kíváncsiság vezérelt. A második fogás, a Camembert-es burger azonban bőségesen elég volt a jóllakottsághoz. Sőt, a zsemle már túl sok is volt számomra. A marhahús pogácsa jó minőségű, megfelelő sütöttségű volt, hozzá sült csónakburgonya is járt.
A normál étlapon a fő profil a burgerek és a pulled pork, ezeket magukban - csak szendvics - vagy menüben is lehet kérni.
Szervizdíj nincs, kártyával lehet fizetni.
Ebédidőben elég népszerű a hely, ennek ellenére gyorsan pörögnek a rendelések és a kiszolgálás, bár a személyzet figyelme ingadozó.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Sophie & Ben Bistro Budapest - MosdóSophie & Ben Bistro Budapest - MosdóSophie & Ben Bistro Budapest - Étel/italSophie & Ben Bistro Budapest - Étel/italSophie & Ben Bistro Budapest - EgyébSophie & Ben Bistro Budapest - Étlap/itallapSophie & Ben Bistro Budapest - BelsőSophie & Ben Bistro Budapest - BelsőSophie & Ben Bistro Budapest - Étlap/itallapSophie & Ben Bistro Budapest - Külső kép

Sophie & Ben Bistro további értékelései

2014.09.22barátokkal
Érdekes, rokonszenves új bisztró, engem a Variétére emlékeztet. Népszerű street food ételekre alapoznak, mi egy hamburgert rendeltünk, ami elég jó volt, bár a húst átsütötték és így kissé száraz lett, az összélmény azonban jó volt, mind az ízélményt, mind a kiszolgálást, mind pedig a helység...
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok