Május 9-i gasztro-turnénk utolsó állomása a Sörcsata volt a Gozsdu udvarban, ahová az vitt be, hogy a reklám szerint az ember maga csapolja a sört az asztalnál. S ez így is volt. Dreherből és Dreherből lehetett választani, rendeltünk egy hamburgert és csapoltunk hozzá magunknak egy-egy pohár sört.
A pincér jó kedélyű volt, váltottunk pár kedves mondatot. Korrektül számoltak, tetszett a hely. A tíz % borravalót megszavaztam volna akkor is, ha nem adják hozzá a számlához. A hamburger kifejezetten ízlett, pedig aznap ez volt a 11. hely ahol ettünk valamit. Másrészt meg az étlap elég kommersz volt, nem volt sok bizodalmunk a konyhában. Úgyhogy kellemes meglepetés volt a tisztes hamburger. Bármikor szívesen visszamennék.