Ebben az egyszerű kinézetű körúti gyorsétkezdében a tészták és a levesek a fő profil. Az aktuális napi kínálatot a bejárat melletti táblára írják ki, 4-5 féle tészta és kb. ugyanennyi leves szerepel a kínálatban, illetve van még rizottó is. A leveseket elvihető pohárba, a tésztákat szintén elvihető papírdobozokba csomagolják.
A tészta túl van főzve, és nagyon kevés benne az érdemi feltét, a húsból szinte nem is lehetett benne találni, inkább csak a mártás színezte meg a tésztát. Ehhez képest árban egyáltalán nem olcsó, és a mennyiség sem sok. Nekem egyáltalán nem jött be. A kiszolgálás tessék-lássék, és nagyon lassú. Ahhoz képest, hogy mennyire gyenge a konyhájuk, mindig látok vásárlókat, elég gyakran járok errefelé. Én nem vágyom ide vissza.