Hagyományos, fősodratú cukrászda Gazdagréten egy lakóház földszintjén. A bejárat előtt van egy kis parkolóhely, kb. 3 autó fér el. Két irányból van bejáratuk, az egyik egy kis fedett teraszról, ahol most éppen nem túl barátságos az időjárás, de tavasztól őszig igazán kellemes lehet.
Elég tágas a beltér, sok szabad hellyel, 2 oldalon asztalokkal, szemben egy nagy sütispulttal, bőséges választékkal. Udvarias kiszolgálás. Sütemény szeletárak 700-1250 Ft között alakulnak, amit én kissé sokallok, de sajnos ez a mai valóság, másutt is ilyen árakkal szembesülök. Azért azt hozzá kell tennem, hogy a kézműves és a fősodratú helyek árai kissé összecsúsztak, szóval én itt összességében ár-érték arányban egy kicsit túlárazottnak éreztem egy Dobos torta vagy egy csokitorta szeletárát 1250 Ft-ért. Cserébe nincs szervizdíj. Egy finom szilvás pitét ettem, ami az egyik legolcsóbb desszert náluk 750 Ft-ért, de kiadós, finom volt, a töltelék kellemes, a tészta porhanyós. Édes és sós aprósüteményeket kimérve lehet kapni, pogácsa, hasé, illetve hókifli, mini linzer baracklevárral. A süti mellé egy pohár vizet adhattak volna, de ne legyünk telhetetlenek. Még annyi információ róluk, hogy van egy másik cukrászdájuk Budafokon.