Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gondoltam, hogy illusztris vendégkör járhat ide is, amikor hétköznap ebédre random betértem, akkor is így volt, az egyik asztaltársaságnál a legnagyobb magyar bank vezérkara, egy másik asztalnál egy legendás hazai zenészünk ült. De engem, a "szürke" honpolgárt is udvariasan, szakszerűen fogadtak. Az elején egy kicsit döcögősen indult a dolog, nem sikerült felvenni a szemkontaktust egyik pincérrel sem, de aztán jeleztem, hogy időben elég feszes a programom, nem akarnék ennyire belassulni, és akkor fel is pörögtek az események, flottul ment minden. Az ebédmenüs étlapon a 3 fogásos menüt 5400 Ft-ért kínálják, egy szűkített étlapról lehet választani, azonban némelyik fogás feláras. A konyha elsősorban kínál tradicionális magyar fogásokat, valamint célkitűzése a már-már elfeledett alapanyagok, ételek visszahozatala is. Fix vegetáriánus menüt kínálnak, 3 fogás 7900 Ft. A Hold utcából áthoztak több ikonikus fogást, a nagy kedvenceket: a gulyást, a tojásos nokedlit. Az én választásom: zölborsóleves zöldségekkel, csirkehússal, vajas galuskával. Kíváncsi voltam, egy ilyen étellel hol, hogyan lehet "domborítani. Leginkább azzal, hogy minden összetevő harmonizál és megfelelő állagú, készültségű. Ez itt meg is valósult. Főételként töltött káposztát kértem, tejfölhabbal (+500 Ft feláras). Ebből kellett repetáznom is, egyrészt mert nagyon finom volt, másrészt ennyi káposztához kevés volt a tejföl. (felár nélkül kaptam). Desszertként túrógómbócot választottam. Nagyon könnyű, szinte olvadt a számban. Igen, íme a jeles bizonyíték, hogy egy profi séf ezeket az ételeket is hibátlanul el tudja készíteni, nem mindig kellenek a hangzatos nevek és leírások. Meggyszörpöt ittam, ez mondjuk nem ért 990 Ft + szervizdíjat. Szervizdíj is van tehát, 12%. Összességében megéri az árát a hely. Ha a konyha teljesítményéhez, színvonalához mérem, akkor feltétlenül. Michelin csillagos szintű hely. A benti L alakú részen kívül kinti kiülős teraszuk is van.