Valamiért ez az étterem nagyon közel került hozzánk. Szinte mindig, amikor Pesten járunk betérünk ide. Valóban, egy kellemes hely. A gyros mellett a többi főétel is nagyon finom. De a péksütemények, lepények is említésre méltók. Mindig viszünk egy kis útravalót. Úgy vettem észre, hogy amolyan családi vállalkozásként működik a hely és ettől emberközeli, mégis jól szervezett. Remélem még sokszor betérhetünk ide.
Többször étkeztük párommal ebben a török gyorsétteremben, mivel a közelben lakunk. Panaszra egyszer sem volt okunk, az ételek minősége megfelelő, bár nem kiemelkedő, más török étteremben ettünk már jobbat is. A kiszolgálás színvonala változó, de általában udvarias.
Ha valaki éhes, bátran betérhet ide, az árak korrektek, de különösebben nem lesz emlékezetes a vendéglátás, az átlagos török gyorséttermek színvonalát megkapja a vendég, de többet nem.
Többször jártam már itt, általában haverokkal egy kis szórakozás előtt vagy után betévedünk olykor. Hagyományos török ételek, melyek finomak is. Az árak egyáltalán nincsenek elszállva, sőt jó arányban vannak a minőséggel. Az étterem is jó helyen van, de többször rendeltem is már ettől az étterem hálózattól, mellyel szintén teljesen meg voltam elégedve.
Útbaeső török étterem, mivel sokszor visz arra az utam, sokszor ettem is itt. Semmi extra, a hagyoományos török választék, olcsón és gyorsan. Legutóbbi ittjártamkor kivételesen nem gyrostálat kértem, hanem joghurtos tésztát, ez sem volt mellényúlás, úgy látszik, a kevésbé mainstream török ételek is ehetőek.
Amit szeretek ebben a helyben (és általában a török éttermekben), hogy bár gyorsétterem, az enteriőr nagyon szép a keleties dekorral - bármennyire giccses az ilyesmi, jó, hogy legalább megpróbálják. A mosdó tisztasága az, ami hagyott maga után némi kívánnivalót, még kezet mosni oké, de inkább nem használnám.