Korrekt, megbízható török gyorsétterem a Nyugatinál, majdnem szemben a Mekivel. Kényelmes, tágas beltér, sok asztallal, kinti terasz is van (bár én nem ülnék ki, mert mindig óriási itt az autósforgalom és a benzingőz). Árban is megfelelő, jó nagy adagokat adnak, mindig frissek az ételek, a fűszerezés is jól el van találva.
Egy cserkésztúra után ültünk be a barátokkal a vonatindulás előtt vacsorázni, de nem bántuk meg. Nagyon gyors a kiszolgálás, az étel kiadós adag, bár talán lehetne egy picivel olcsóbb. A gyrossal már jól laktam, de azért még rendeltem egy desszertet, mert annyira jól nézett ki. Ajánlom mindenkinek! Az étterem nagyon pörög, de ettől függetlenül tiszta és rendezett.
Legutóbb 2014. júniusában jártunk az étteremben, havonta vagy kéthavonta egyszer általában eljövünk ide. Jó az ételek minősége, az ár megfelel a többi török gyorsétterem árszínvonalának. Széles a választék, és bár sokan járnak ide, nincs soha tömeg, nem kell soha sorban állni.
Az étterem belső kialakítása nagyon szép, ízlésesen díszített, ez az ami a többi hasonló étterem fölé helyezi. A sok török vendég arról tanúskodik, hogy az ételek tényleg a török konyhát képviselik. A Nyugati környékén járva megéri betérni ide, mi is fogunk még menni.
Már elég régóta a törzshelyünk, nagyon szeretjük a török ételeket, nagyon finom minden, ár/érték arány is szuper, készséges a kiszolgálás és mindig megvan a kedvenc ülőhelyünk, az ajtóhoz közel! :D Nagy favorit a kemencében sült tejberizs, illetve a baklava minden fajtája és természetesen a falafel tál is. Csak így tovább, megyünk nemsokára megint! :)