Bár tágasnak tűnik, de a belső kialakítás egyáltalán nem szerencsés és nem praktikus, mivel túl kevés az ülőhely. A bal oldali falnál vannak a Starbucksnál megszokott sötétbarna kerek asztalok, de ezek túl közel vannak egymáshoz, a középen lévőkhöz alig lehet bemászni, főleg ha például egy bőröndökkel felpakolt külföldi csapat ül a szomszédos asztalnál (ottjártamkor éppen ez történt). Középen egy hosszú pult-asztalt alakítottak ki, ahol magasított bárszékeken lehet leülni, de úgy látszik, ezek a helyek nem igazán közkedveltek. A hátsó kijárat az irodaház belső udvarára vezet, de innen csak azok a vendégek tudnak bejönni, akik ott dolgoznak és van irodaházi belépő kártyájuk. Ketten szolgálnak ki a pultban, de nem igazán figyelmesek, kissé mintha el lennének még varázsolva így a reggeli órákban. Egy úriember nem azt kapta, amit kér, egy angolul beszélő hölgy nem elvitelre kérte, hanem helyben, a kanalat (műanyag) nem teszik ki a pultra, külön kell kérni. A reklamációk miatt meghosszabbodik a várakozási idő, mire megkapjuk az italainkat. Az első pultnál kell rendelni és fizetni, majd a 2. pultnál kapjuk meg a kávét. Most ahogy nézem vissza a blokkot, az enyémre is "Take Away-t", azaz elvitelt ütöttek be, pedig helyben kértem, de én még időben szóltam a 2. pultnál. Double Caramel Lattét kértem, ez ízlik itt a legjobban. A legkisebb méret (3,7 dl) 1090 Ft. Bankkártyával lehet fizetni. A mosdó a hátsó bejárattal szemben található, és bár kóddal nyílik, ami által elkerülhető, hogy nem fogyasztók is köz-vécének használják a helyet, megdöbbentett annak nem megfelelő állapota. A női mosdóban sem WC-papír, sem kéztörlő nem volt (reggel 9 óra, nem sokkal nyitás után, tehát arról nem lehetett szó, hogy a sok vendég már mindent elhasznált volna a nyitás óta), és a szagok sem voltak egyáltalán kellemesek.