Most voltam a Crovin Plázában lévő Starbucksban. A keddek nálam rohanósak,de az itteni kiszolgálás és a mosoly feldobta a napomat. Nem is beszélve a kávéról
Ma ételrendelő oldalon [moderálva - a szerk. ] rendeltem egy nagy caffe lattet (ami ráadásul ihatatlan volt. iztelen forró tej volt kb), amit technikai okok miatt 2x rendeltem meg, tehát kétszer vont le pénzt a kártyámról az applikáció. Egyetemistának a 2200 forint nem kevés szerintem. Gondoltam, hogy na, akkor marad ez, mert muszáj, meglesz a napi kávé adagom az tuti.
Errefel a két kávéból csak egyet szállítottak ki, miközben mindkettő ki van fizetve. Felvettem a kapcsolatot az oldallal [moderálva - a szerk. ], akik majd a starbucks-al, akik állitották, hogy ki volt szállítva mindkét kávé és hogy nem fogják visszaadni a pénzt. Talán jobb is, hogy nem kaptam még egyet abból az ihatatlan kávéból, de belegondolva, ezért az árért tudtam volna venni legalább 2 FINOM kávét. Csalódtam, hogy ezt az elutasító választ kaptam. Örüljenek akkor annak a -1 vagy +1 kávénak, aminek az ára ott van, de sosem szállították ki. Többet a starbucks közelébe sem megyek és másoknak is mondom, hogy sokkal több kávézó van, ahol minőségi kávét adnak jó áron és tisztességesek is.
A Corvin Pláza emeletén középtájékon található a Starbucks lánc kávézója. Tágas, nagy alapterületű, az ülőhelyek kényelmesek, kárpitozott fotelek, az asztalok nincsenek összezsúfolva. Mivel nem a folyosóra kell kiülni, így az ember nem is érzi azt, hogy egy pláza közepén ücsörög, biztosított a nyugodt kávézás, beszélgetés lehetősége.
Az étel- és italválaszték megegyezik a több Starbucks egységgel, legutóbbi alkalommal a fehér csokoládés amerikai típusú cookies kekszet próbáltam ki (590 Ft). A kiszolgálás nagyon kedves, mosolygós.