2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
A számtalan budapesti Starbucks kávézó egyike, a 2. kerületben, egy irodaház földszintjén, utcai bejárattal, forgalmas kereszteződésben. A terasz és Mechwart liget felé néz, zöld növények, fák, bokrok, virágok, szökőkút adja a kellemes látványt.
A beltér keskeny, hosszú folyosó szerű, melynek vége felé található a pult, ahol a rendelést lehet leadni. Utána egy kisebb polcot alakítottak ki a megvásárolható ajándéktárgyaknak, bögrének, termosznak és a csomagolt kávénak. Asztalokat a jobb oldalon a fal mentén alakítottak ki. A pultban 2 fiatal lány szolgált ki, érkezésemkor azonnal volt köszönés és szemkontaktus, és egy kis türelmet kértek, mert mosogattak, pakoltak, illetve egy korábbi rendelést adtak ki.
Csak egy szimpla eszpresszót kértem (590 Ft), amelyet egy praktikus, de kopottas tálcán kaptam, külön kiskancsóban a tej (nem feláras) és egy kis pohárka, 1 deci szóda. Ami langyos volt.
A mosdó kóddal nyílik, ennek ellenére eléggé leharcolt állapotban volt. Sajnos ez már a többedik Starbucks, ahol azt tapasztalom, hogy a csili-vili menő vendégtérrel ellenben a mellékhelyiség tisztasága finoman fogalmazva nem makulátlan. Mondjuk itt a vendégtér sem volt valami hely, de... A pult és környéke tiszta, de az asztalok ragadtak, foltosak és az asztalok alatt is van szemét, papírszalvéta, maradék, morzsa.
A kávé korrekt volt, jó minőségű.
A pultban sokféle amerikai típusú sütemény és szendvics sorakozott. Széles, változatos volt az ételkínálat, de én már éppen egy kiadós ebéd után voltam.
Összességében nem lenne rossz hely, ráadásul egyáltalán nem olyan hipszter, mint a belvárosi Strabucks társak, így mondhatjuk most divatosan "szerethetőnek" is a helyet, de kéne egy alapos, aztán utána folyamatos takarítás és tisztán tartás.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (19)
Még több kép (9 db)
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes