December előszele

Starbucks - Apáczai Csere János utca BudapestStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest a térképen

2022. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. november 20.
Ezúttal a gyerekekkel együtt jöttünk el ide közösen újra átélni a "Starby" érzést, a tizenévesek körében már ezen a néven fut a népszerű amerikai kávézó lánc. Ez az egyik legjobb fekvésű egységük, közvetlenül a Dunakorzón, az Intercontinental Hotel földszintjén. A bejárat mellett Shakespeare szobra meghajlással köszönti az érkező vendégeket. Bent jókora sor fogadott bennünket a pultnál, közben szabad asztalt vadásztunk, szerencsére éppen felszabadult egy, egyébként szinte teltház volt. A teraszon pedig meglehetős hideg, de többen ültek ott is. A sorban több külföldi szót hallottunk, mint magyart. Amerikaiak, spanyolok, izraeliek, talán hollandok is feltűntek, akiket a beszéd alapján be tudtam azonosítani. Azért volt pár magyar vendég is. Hihetetlen, hogy ennyire népszerű a Starbucks, pedig olcsónak egyáltalán nem mondanám, sőt!
A várakozás alatt megnézegettük a jópofa karácsonyi ajándéktárgyakat, bögréket, termoszokat, hőtárolós poharakat. A termosz, ami tetszett a lányomnak, 7990 Ft-ba került, na, már nem is tetszett annyira...
Minden kávéból van koffeinmentes verzió, illetve egész évben vannak hideg frapuccinók, továbbá a latték között téli ihletésűek (mézeskalács, gyömbéres, sütőtökös).
Ittunk epres fehércsokit, toffee & nut karácsonyi lattét, csokoládés iced lattét (hideg), karamellás frapuccinót (hideg). A lattét 3 méretben lehet kérni, de csak 200-200 Ft eltérés van köztük, mi közepeset és nagyot kértünk. A közepes alap 1290 Ft, az extrább ízesítettek 1990 Ft-ba kerültek.
Mellé ettünk fehércsokis amerikai cookies kekszet (690 Ft), waffelt melegen karamell öntettel (490 + 180 Ft), ehető szívószálat (Roletti féle) 450 Ft-ért.
A minket kiszolgáló lány, Fatima nagyon kedves volt, angolul tudott, magyarul nem, s mint megtudtuk, iráni származású volt. A kávét kiadó fiú és lány gépiesen, mosolytalanul, nyilván fáradtan dolgozott.
Ha műanyag vagy papírpohárból iszol, plusz 20 Ft-ot számolnak fel. De helyben lehet porcelán csészéből is kávézni, ahogy én tettem.
Összességében 4 italért és 3 apróbb kiegészítő desszertért fizettünk 8590 Ft-ot, hát, nem semmi!
Nyugtatott a tudat, hogy a 2 napja kezdődött szomszédos adventi vásárban még drágább minden, és ott legalább nem költöttünk semmit.
A mosdó kóddal nyílik, csak 1 férfi és 1 női WC van, sokat kell várni ilyen tömeg idején. A mosdók tisztasága fejlesztendő.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (38)
Starbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - EgyébStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étlap/itallapStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étlap/itallapStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étlap/itallapStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - MosdóStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - MosdóStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Külső képStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - BelsőStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Étel/italStarbucks - Apáczai Csere János utca Budapest - Külső kép

Starbucks - Apáczai Csere János utca további értékelései

2017.11.29kollégákkal
A Starbucks "Promenade"-ra keresztelt, újonnan nyitott kávézó egysége a Marriott Hotel Duna-korzó felőli oldalában található, pár lépcsőfokon kell fellépni a bejárathoz. A belső dizájn és a kínálat a megszokott Starbucks-láncbéli. Pekándiós lattét (1490 Ft) és pármai sonkás Foccaccia szendvicset...
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz - 2 éjszakás pihenés
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz