Hangulatos, retro söröző

Staropramen Söröző BudapestStaropramen Söröző Budapest a térképen

2024. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. június 6.
A Staropramen sörözőnek alighanem a jellegtelen neve okozta, hogy mindeddig nem tartottam számon. Néhány napja betértünk, majd elájultam, hogy mennyire hangulatos ez a hely, melyre neve s a cégér alapján két fillért nem adtam volna. Hoz valamit a régmúlt idők hiteles patinájából.
A Molson Coors cég szortimentjéből válogatták a söröket, mint sejthető a nevéből is, de tartanak néhány jó bort elérhető áron, továbbá három élvonalbeli pálinkafőzdétől vagy húszféle pálinkát s néhány minőségi import töményt.
Klasszikus 4 pontos hely.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Staropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - EgyébStaropramen Söröző Budapest - Egyéb
Castrum Hotel Székesfehérvár - Szilveszter
Castrum Hotel Székesfehérvár
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós