kerület szívében, a Belváros egyik legértékesebb lokációjában. Az OMFB és a mellette lévő parkolóház egykori szocreál irodaépületeit lebontották, majd több éves huza-vona és tervezés után egy hipermodern üvegcsodát emeltek a Szervita térre. Az irodaház neve igen kreatívan - vagyis egyáltalán nem az - Szervita Square Building lett, melynek földszintjén található ez az étterem, amely a közelmúltban került megnyitásra. A terasza is nagyon klassz, sok asztalos, de inkább a benti részt preferáltam. A foglalás előtt áttanulmányoztam az étlapot és az Étteremhetes ajánlatot is (3 fogás 9. 900 Ft), így egyből kiderült, hogy mégsem ezt éri meg választani, hanem a Business Menüt, ami szintén 3 fogás, viszont árban sokkal kedvezőbb (3480 Ft + szervizdíjjal együtt 4000 Ft). Ez utóbbi esetben nem lehet válogatni, az adott napi menü 3 fogása fix, viszont a heti menü ismeretében el lehet előre dönteni, hogy melyik napi fogások a legszimpatikusabbak. Tetszett, hogy a kedvező árazású heti menübe is kerülnek izgalmas fogások, pl. feketekagyló, sertéspofa, tőkehal alapanyagokból. Egyébiránt a véletlen hozta, hogy éppen a csütörtöki hal-napot választottam ki. Az étterem nagy belmagasságának köszönhetően tágas, levegős, az üvegen át betűzött az őszi napsütés. Elegáns, letisztult a berendezés. A személyzet profi, jól felkészült, figyelmes, gyors. Az asztalok egy részétől nyomon követhetjük a nyitott konyhában szorgoskodó szakácsokat is. Üvegfal sincs, még sincs semmi olaj- vagy ételszag. Az első fogás csicsóka velouté, bacon chips, kenyérkocka, gyakorlatilag egy nagyon finom, sűrű, forró krémelves. A főfogás tőkehal tejszínes mártással, ropogós édesköménnyel, őszibarackkal. Érdekes, hogy szokványos köret (rizs, krumpli) is kiadós, élvezhető volt a fogás. A desszert túrógombóc (3 db kis gombócka) tejföllel, áfonya ízzel. A 3. fogás volt a legkevésbé izgalmas, egy tradicionális magyar édesség hagyományos elkészítéssel. A gombócok állaga jó volt, nem volt túlédesítve. Van egy galériarész is további asztalokkal, de ottjártamkor ott nem volt kiszolgálás, elegendőnek bizonyult a vendégek létszámához a terasz és a földszint. Esténként élő zenei esteket is szoktak tartani, pl. spanyol gitárzene, klasszikus vonós trió fellépésével.