De ahogy az előttem értékelő is leírta, inkább csak nézelődők, lézengők voltak a Steamboo körül, csak 1-1 ember volt, aki valóban evett is valamit, miközben a szembe oldalon a Vörös Homár, Buja Disznók, Séf utcája, de a Kolbice és a Bőségtál is dugig voltak vendégekkel. A koncepció lényege annyi, hogy az elkészített, ízesített szusikat szaloncukor szerűen becsomagolják egy papírba, és úgy gőzölik meg, pontosan 4 perc alatt. 6 féle ízben kínálták, többségében húsmentes verziókban: lazacos, puliszkás, gombás, gomolyasajtos, kéksajtos és kakukkfüves sajtos. Kértem 3 félét (lazac, gomba, gomolya), s mire tettem egy kört a piacon, már el is készült. A kifőzde előtt 3 műanyag asztalnál, kissé rozoga kempingszékeken lehet leülni. Az asztalokra oda van készítve wasabi szósz, szójaszósz és tabasco, ha valaki szeretne egy kis csípőset rádobni. Eldobható favillával vagy pálcikával lehet enni. A 3 db egy gyengébb előételnek tudható be, de 1100 Ft-ba került, így olcsónak semmiképpen nem mondanám. Ízre mit is mondhatnék, egy kis adag rizs lazaccal, némi cukkini, 2 darabka gomba. . . szerintem ez nem az a profil, ahol valami hihetetlen extrával lehetne előrukkolni. Az ételkínálat tehát erősen limitált, 2 féle szörpjük van még. Érdeklődéssel várom, hogy mennyire lesz hosszútávú és rentábilis ebben a környezetben ez a vállalkozás.