Ebédelni mentünk mivel már voltunk itt és nem csalódtunk, gondoltuk ma is ide jövünk. A pincér kissé unottan válaszolt kérdésünkre. Majd jó pár percre kínozta az üdítőt. A föétel rendelésénél kiderűlt, hogy nem lehet a öreten változtatni. A megrendelt étel nevetségessen kevés volt A kocsihoz kapott káposzta vicces mennyiségű volt. Az ára túl árazott volt. Csalódottan jövünk haza.
Baráti társasággal ültünk be 9-en - kérdésre, hogy a Bécsi szeletnél a hasábburgonya köret cserélhető-e salátára, a válasz nemleges volt :( Lehet kérni salátát, de a burgonyát akkor is ki kell fizetni. Kikértük a számlát, egyben fizettünk . . . mivel kiszámoltuk fogyasztás szerint, hogy ki mit fizet, észrevettük, hogy szerepel a számlán egy általunk nem fogyasztott lazacos étel is .
. . a felszolgáló hölgy nem is csodálkozott, mondta, hogy hívja a főnökét. A főnök is elég érdekes stílusban ugyan elnézést kért, de megkérdezte, hogy van-e egyéb észrevételünk a számlával kapcsolatban, mert majd akkor szóljunk, ha végignéztük az egészet :) Azt már szinte szót sem érdemel, hogy - amit a rendeléskor nem említettek - a köretcsere ételenként + 500 forint (az eredeti köret és a választott köret étlap szerint ugyanabban az árban van). Egy másik étel köretének cseréjekor már a kihozott ételnél szólt a felszolgáló hölgy, hogy a kért köret nincs, így kihozta az eredetivel! Egyébként az ételek rendben voltak, de ezután nem ide megyünk :(
Hétvégén családdal voltunk - nem először- az étteremben. Most sem csalódtunk.A rendeléseket felvevő pincér rendkívül udvarias segítőkész volt.Az ételek is finomak voltak.Ajánlani tudom.
Mi többször voltunk vacsorázni , a pincér kedves és türelmes az autista kisfiammal , csak annyit tudok írni szívböl RESPECT!!! SZÍVBÖL AJÁNLOM MINDENKINEK
Ismét megfordultunk itt, sokadjára. A kiszolgálás gyors és udvarias, kifogástalan. Az étel gyorsan elkészült, friss volt és ízletes. Párommal voltunk, és a kisifiának elvitelre rendeltünk. Na de sorban: Én egy rántott camambert rendeltem, fűszeres burgonya tallérral és tartárral. Erre nincs szó, mennyei volt, pontosan olyan, amilyent elképzeltem, megálmodtam.
Friss és puha minden, valóságos ízkavalkád. Párom kevésbé volt szerencsés: Ő "All seasons- Töltött édesburgonya (fekete-bab, kukorica, avokádó, bulgur, hagyma, paprika,növényi tejföl) " ételt rendelt. Az étel valószinűleg kiválóan volt elkészítve, de elszámítottuk magunkat. Nincs hozzászokva ezekhez az egzotikus ízekhez, elfogyott ugyan, de csak közepesre értékelte, de ezt nem rójuk fel az étterem hibájának. Van némi lelkiismeretfurdalásom, én beszéltem rá. . . . Elvitelre ÓRIÁS SERTÉSKARAJT RÁNTVA HASÁBBURGONYÁVAL kértünk. Párom kisfia 10 éves, de együltő helyében megette. Azt mondta: Isteni. A "szeretnénk fizetni" jelzés után a fizetőpincér perceken belül érkezett. Konklúzió: az étteremben mindenki becsületesen, lellkiismeretesen végzi a munkáját, Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Gratulálok a csapatnak és az üzletvezetőnek.
Már másodszor jártam itt és ezen a hétvégén kétszer is jártam itt. Mindannyiszor megelégedetten távoztam. Maga az étterem belsőnem semmi jellegzetessége nincs, azonban mindig tele van, ennek ellenére mindig sikerült asztalfoglalás nélkül helyet kapni. A kiszolgálás előzékeny, kedves. Széles az ételválaszték.
Első este parmezános bundában sült jércemel filét kértem parajos ricottával. Hatalmas adag volt, alig bírtam megenni. Nagyon finom is volt. Másnap már csak levest és túrógombócot mertem rendelni.
Sosem voltunk itt, de már 1 milliószor elmentünk előtte. Most úgy döntöttem kipróbáljuk, egy sima szombati ebédre. Már a fogadtatás is kedves, szívélyes. De semmi túlzás. Én ezt szeretem. 4-en mentünk, családosan, mindenki mást rendelt. Hamar megjött az ital, az ételre sem kellett túl sokat várni.
Mivel ez egy pizzéria, meglepő volt, hogy ilyen sokfajta ételt tartanak! Azt hittem, csak pizza meg olasz tészta lesz, de nem. Szárnyasok, disznó, és hal! Én azt rendeltem, és kimondottan jó ízűen fogyasztottam el. A többiek rántott csirkemelle, pizzája, és másik hal étele is elfogyott. Mindegyik nagyon finom volt. Én mindennel meg voltam elégedve. Csak így tovább!
Augusztus első vasárnapján jártunk ott,négyen születésnapot ünnepeltünk. Nagyon kedves kellemes hely, a felszolgálok udvariasak,türelmesek.Az ételek finomak és gusztusosak.Az árak is megfelelőek. Bár sokan voltak a felvett rendelés után nem kellett sokat várni az ételekre. Ajánlom mindenkinek.Ide visszafogunk térni.
Kellemes ünnepi ebédet ettünk húsvét hétfőn faxnis családommal. Válogatós sógorommal, glutén érzékeny testvéremmel, epediétás nénémmel. A kiszolgáló személyzet maximális segítséget nyújtott az ételek kiválasztásában, tolerálták, hogy végül a harmadik asztalnál találtuk meg az ideális helyünket.
Születésnapot ünnepeltünk az étteremben. Az ételek nagyon finomak voltak, az adagok is megfelelőek. A pincérek segítőkészek, és kedvesek voltak. Végül még 2 ajándék muffint is kaptunk. 8 főre meglepően olcsó volt kb. 25500 Ft a számla. Könnyen megközelíthető, hangulatos hely. Széles a pizzaválaszték.
Mivel frissen készülnek az ételek, kicsit több ideig tartott, míg kihozták az ételeket.