Jó
2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagy ötlet volt a Gozsdu udvaron belül a Stég megnyitása, mely a friss halból készült ételek szerelmeseit célozza meg. Mi éppenséggel beleesünk a célkeresztjébe, így nem csoda, hogy be is tértünk ide első adandó alkalommal.
Kínálnak harcsa-gyrost afrikai harcsából pitában (1200) vagy tálon (2400), fish and chips-szet szürkeharcsából (2300) vagy tőkehalból (2500 – érdekes, hogy ez a drágább, lehet, hogy én maradtam le egy brosúrával, de eddig abban a hitben éltem, hogy a szürkeharcsának magasabb a beszerzési ára), süllőt, hekket és keszeget.
No meg azt, amit mi is kértünk, halászlevet (a kis adag vegyes 1500 ft) és haltepertőt. A halászlé remek volt, friss ízhatású, a halhúst nem főzték túl. A haltepertő is ízlett, lilahagymával és savanyú uborkakockákkal forgatták össze. Egy meglehetősen kis adagra 1800 forintot elkérni túlzásnak tartottam.
A kiszolgálás gyors, kommunikatív, kissé egykedvű, mosolytalan, nem túl barátságos. Kézműves sörök nincsenek, Pilsner Urquellt csapolnak, azt is ittuk.
A beltér tetszett, bár a magasított székeket nem kedvelem.
Látványkonyhával működnek, a falon kitömött preparált halfejek, s egy fekete táblán a menü.
Összességében jó élmény volt a Stég, nem kizárt, hogy még betérünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (12)
Még több kép (2 db)
Stég - Halsütöde - Gozsdu Udvar további értékelései
2016.08.14egyedül
Jó
A Gozsdu Udvar Dob utca felőli bejáratánál lévő első vendéglátó egység a Stég, amely 2016 elején nyitott meg, ha jól emlékszem. Modern hangulatú, letisztult, fiatalos, világos hely, bárszékes ülőalkalmatosságokkal, a falon érdekes halas dekorációval (pl. száját kitátó preparált harcsafej, amely...
Népszerű szállások a környéken
29.547 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
279.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval