Jó
2016. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gozsdu Udvar Dob utca felőli bejáratánál lévő első vendéglátó egység a Stég, amely 2016 elején nyitott meg, ha jól emlékszem. Modern hangulatú, letisztult, fiatalos, világos hely, bárszékes ülőalkalmatosságokkal, a falon érdekes halas dekorációval (pl. száját kitátó preparált harcsafej, amely éppen kinyúlik a falból).
Kizárólag halas ételeket készítenek, elég sok halféle felhasználásával: ponty, hekk, szürkeharcsa, keszeg, atlanti tőkehal, süllő. A hazai halak Tisza-környéki halastavakból érkeznek. A tulajdonos szintén a Tiszánál lakik. Az ételek a Gozsdu nem alacsony árfekvését képviselik, a kis adag fish&chips csónakburgonyával 1690 Ft-ba kerül, ami a Big Fish-nél olcsóbb ugyan, kb. a Nemo-val lehet azonos árfekvésben, azonban itt az adag kisebb. A főételek 2400 Ft körüli árakon kaphatóak, amely a körettel együtt már 3ezres fölé kúszik. A krumpli mirelit, de ezt egyértelműen kommunikálják is az étlapon.
Nagyon jó kezdeményezés, hogy hétköznap 2 fogásos ebédet kínálnak 1490 Ft-ért, ahol a főfogás mindig valamilyen - általában magyaros - halétel, melyhez leves vagy desszert kapcsolódik. Szintén pozitívum, hogy árulnak szódavizet (50 Ft/dl), hiszen jól tudják, a halnak úsznia kell.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
Stég - Halsütöde - Gozsdu Udvar további értékelései
2016.03.06barátokkal
Jó
Nagy ötlet volt a Gozsdu udvaron belül a Stég megnyitása, mely a friss halból készült ételek szerelmeseit célozza meg. Mi éppenséggel beleesünk a célkeresztjébe, így nem csoda, hogy be is tértünk ide első adandó alkalommal. Kínálnak harcsa-gyrost afrikai harcsából pitában (1200) vagy tálon...
Népszerű szállások a környéken
85.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
34.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval