Kiváló 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jókat lehet olvasni a Stelázsiról, így nem csoda, hogy óbudai turnék alkalmával útbaejtettük. A beltér varázslatos, otthonos, meghitt, mind a földszint, mind a galéria. A kiszolgálás nagyon kedves, a választék nem eltúlzott, minden valószínűség szerint valóban frissen készítik az összes fogást. Mi már túl voltunk több étkezésen így két tételre szorítkoztunk: libamájtrüffelt és somlói gombócokat kértünk. A libamáj-golyócskák finomak voltak, más kérdés, hogy miután megkóstolta az ember a Wolf-Fekete duó libamáj pralinéját a 16 pontos Salon étteremben, minden próbálkozás a műfajban amatőrnek tűnik. Beleértve a sajátot is. A somlói finom és szaftos volt, a csokimártás tisztes nem vizes kakaó, mint annyi helyen. Nem a sablonosság vagy a megszokás mondatja velünk, hogy tejszínhabbal jobb lett volna a kompozíció. Jó borokat tartanak, örömmel fedeztünk fel néhány ismeretlen pincészetet a borlapon. Szerettük a helyet, szívesen betérnénk máskor is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Jó
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Jó
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (44)
Még több kép (34 db)
Stelázsi Kávézó, Étterem & Borbár további értékelései
A beltérben kellemes latin zene szól, az asztalon mécses, és ügyesen összerakott papíralátét poénokkal, továbbá boros sztorikkal tűzdelve, a stelázsin borok. Örömmel fedeztem fel köztük a Breintenbach pince nemrégiben kóstolt, Kövérszőlőből készült pazar borát. Kérdeztem is a felszolgálót, hogy...
Régóta várólistás étterem volt nálam, egyszerűen kiesik az útvonalaimból, pedig nincs is rosszul megközelíthető helyen. Óbuda belső részén, a Kolosy tér és az Amfiteátrum közelében található egy csinos kis utcában, amely mögött már a tízemeletes panelsor kezdődik. Hétköznap kínálnak ebédmenüt,...
Örömmel találtuk meg szinte az egyetlen dec 25-én nyitva tartó, valamint vegánnak is valamit kínáló étteremként. Most, hogy 1jäger és némi ccola szétcsapta a saláta olaját éz az elméletileg vega tészta disznózsírját, jobban vagyunk.