Koszos, drága, higiénia 0 jelenléte, kifejezetten bunk és lassú kiszolgálás, 5 en álltak a pultban, ebből ketten dolgoztak, három fő csak nézte őket. Messziről el fogom kerülni a helyet.
A barátom szülinapjára foglaltam le egy asztalt. Már a buli előtt egy hónappal felvettem velük a kapcsolatot, nagyon korrektek voltak, az apróbb módosításokat is kedvesen fogadták. Aznap bevihettem korábban a tortát és a díszítést is. A pult melletti asztalt kaptuk, nem kellett sokáig sorban állnunk az italokért. Az árak illenek egy budapesti belvárosi szórakozóhelyéhez.
Hét pasi. Mindegyik Classic burgert evett. Mindenkinek ízlett. A PÖRZSANYAGOK szenzációsak: a pirított sajt íze zseniális, a saját húspogácsa csúcs, szerintem a szószuk is saját, mindez harmonikus, nyelvünknet tetsző ízzé áltt össze. Még egy pacsi a Séf Úrnak!
A pultnál önkiszolgáló az étel és ital, a göngyöleget, üres poharakat gyorsan begyűjtik az asztalokról (kevesebb a káló is). Az asztalokat, helyiséget takarítják. Nem patika, de szemlátomást mindent megtettek a tisztaságért. A wc miattunk, vendégek miatt olyan, amilyen. Folyamatos takarítás sem oldaná meg, nemhogy az óránkénti. Tűzoltó tömlővel vastag sugárban 6 bar-ral nyomatni az illatosított vizet mindenkire, mindenre. Tekila, vodka, viszki, nem volt gondunk vele, könnyedén legyőztük, még egyensúlyozásra is maradt tartalékunk (és ha nem, akkor is ott a stabil oldalfekvés). A lényeg: a gyakorlat elérte célját, van anyatej bőven.
A bár mint ahogy a neve is sugallja amerikai jellegű. Eredetileg csak azért jöttem mert megláttam azt hogy itt biliárd is van. Hát ha már bejöttem gondoltam iszom valamit. Végül a gyömbérre esett a választás. Ittam még egy alkoholmentes koktél is kifejezetten finom volt. A hely negativumba a wc tisztasága meg az hogy sok a kommersz ital.
Viszont pozitívum hogy van biliárd és Csocsó is no meg flipper. Plusz át lehet menni a W35 kistestvérébe. Nem rossz kis hely de nem lesz a kedvencem maximum a biliárd miatt. Bár még elférne itt egy bowling részleg.