A "Garden" névválasztás nem véletlen, hiszen a hely legnagyobb értéke az árnyas kerthelyiség a bejárat előtt, de van még egy üvegterasz és egy tetőterasz is, amelyek szintén felettébb hangulatosak. Télen meg marad a beltér, ami elég tágas, az asztalok kellő távolságban találhatóak, viszont vannak olyan ülőhelyek, asztalok is, amelyekre nem látni rá a pultból, így a személyzet nem feltétlenül észleli, hogy a vendégek szeretnének valamit rendelni vagy kérdezni. Az á la carte étlap rövid, 2 oldalas, nemzetközi bisztró jellegű, néhány magyaros fogással, pl. lecsó, gulyásleves, csirkepaprikás galuskával, brassói aprópecsenye. A főételek árai 4000-9000 Ft között alakulnak, Az étlapon van amerikai/mexikói street food is, 6 féle Deep burger, BBQ csirkeszárny, surf & turf. A konyha teljesítménye nem kimagasló, az átlagba simul. Az én választásom tatár beefsteak lett házi kenyérrel, zöldségekkel (5300 Ft). A hús állaga megfelelő, fűszerezése visszafogott. A kenyér átlagos bolti félbarna, a zöldségek mennyisége túluralta a húst. Összességében korrekt, de nem kiemelkedő fogás. A desszert fehér csokis panna cotta friss gyümölcsökkel (2500 Ft) egy tévedés volt. Előre elkészített, túldermedt, gumis hatású alap, ami már egyáltalán nem nevezhető krémnek, a gazdag gyümölcsöntet a tetején nem sokat segített rajta. Kötelező szervizdíj +10%. A több főből álló személyzet hozzáállása heterogén. A fiatalok inkább a barátaikkal csevegtek a pultnál, a középkorú férfi pincér udvarias, készséges volt. Az ételekre elég sokat kellett várni. Felújított mosdó.