Reggeltől késő estig be lehet ide térni, nemcsak kávéval, üdítővel és szendvicsekkel, sütikkel várják a vendégeket, de meleg konyhájuk is van, ebédidőben naponta változó á la carte kínálattal, illetve estefelé egy borbárrá alakulnak át. Meglepő módon hétköznap ebédidőben az egyetlen szabad, pontosabban éppen felszabaduló asztalt csíptem el, éppen az ablak mellett. Nem kifejezetten olcsó menüt kínálnak, a leves 990 Ft, a főétel 1990 Ft volt, de volt 2500 Ft körüli főétel is. Egy kitűnő fűszeres, sűrű paradicsomleves érkezett mozzarellával, de olyan forró volt, hogy ez lett a második fogásom. A főétel szuvidált tarja, hagymás krumpli, házi káposzta saláta. Nem túl nagy adag, inkább zónaadag. A hús az elkészítésnek köszönhetően nagyon jó állagú, puha, omlós volt, viszont kicsit zsíros az én ízlésemnek. Egy kancsóban érkezett tisztított víz az étel mellé (250 Ft-ért. . . . ) Így egy menü ebédét fizettem több mint 3000 Ft-ot, pedig kötelező szervizdíj nincs. A kiszolgálás olajozott, gyors, kedves. A személyzet nagyon szimpatikus, fiatalos, jól működő csapatnak látszottak. A pultban lévő sütemények is vonzóak, ínycsiklandóak voltak. Ittam még egy eszpresszót is a végén, Caffé Mauro, hagyományos olasz pörkölésű kávét készítenek (450 Ft). Színvonalas, minőségi vendéglátást nyújtó bisztró, kellemes légkörben. A névválasztást nem értem pontosan, nem volt itt semmi stikli.