Érdekes módon én is hasonlóképpen jártam itt, mint az előző értékelő, legalábbis a végkifejlet szempontjából. Ugyanis én is csak szerettem volna itt enni, de aztán mégsem. A környéken van számos jó és még jobb és remek étkezőhely is, így gondoltam, miért pont a Street Bistro maradna ki.
Belépve a kicsi és szűkös belső térbe ellenszenves fogadtatást éreztem a pultban dolgozó hölgy, valamint a falnál álló ismerőse részéről. Nyomasztó volt a szituáció, és egyúttal kellemetlen is. Gyakorlatilag a fejem felett beszélgettek, sztorizgattak végig. Nem köszönt előre az alkalmazott, de amikor ráköszöntem, kissé furcsa arccal visszaköszönt. Az étlapon sokminden szerepel, nem is kirívó árakon, leginkább street food jellegű ételek: szendvicsek, grill szendvicsek, hamburger, leves, saláták, tészták. Helyben enni gyakorlatilag csak a kinti teraszon lehet, mert benn nincsenek asztalok. Kértem egy kávét, egy eszpresszót, helyben megittam, ennyi. Blokkot nem kaptam. Nem vágyom vissza, gondolom, ez nem meglepő.
Nemrég nyílt meg az étterem a Kecskeméti utcában, és mivel a közelben lakunk, ki akartuk próbálni. Sajnos nem sikerült. Senki nem ült az utcai részen, ezért benéztünk, ahol köszönés és üdvözlés helyett arra kértek, hogy kint foglaljunk helyet, és hozzák az étlapot.
Bár egyetlen vendég nem volt, negyed óráig a kapcsolatfelvételig sem jutottunk el, ami egy gyorsétterem jellegű helyen megengedhetetlen, így távoztunk. Ilyen hozzáállással sokáig lesznek üresek az asztalok, kérdés, hogy miből akart megélni az étterem, ha nem a vendéglátásból.