Többször jártam már itt, kedvelem a Stühmer édességeit, s bár egyéb élelmiszer boltokban is kapni ezeket, legalábbis részben, de én mégis jobban kedvelem a márka referencia egységeit, ráadásul itt lehet most már kávézni is helyben, igaz csak 1-2 személy részére van helyük.
Csak itt kaphatóak továbbá a kézműves bonbonjaik, amelyeket dekára kimérve árusítanak, és véleményem szerint nagyon finomak. Nagyjából már sikerült végig-enni a teljes repertoárt, legutóbbi választásaim: tokaji aszús töltelékes, lime-os, levendulás-csokis. A 3 db került összesen 510 Ft-ba, ezzel a kedvezőbb árú bonbonok közé tartozik a Stühmer, sőt jelentősen némely versenytárshoz képest. Ajándékba díszdobozban is lehet választani több darabot, az ízeket, egyedileg, egyenként kiválogatva. Ezen kívül a narancsos-rumos-csokis szeletük ízlett nagyon, és a töltött marcipánok. Egyik jobb, mint a másik, neház ellenállni.