Subway - Oktogon Budapest

Subway - Oktogon Budapest
Subway - Oktogon BudapestSubway - Oktogon Budapest

1 vendég értékelése alapján

3Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ensana Thermal Hévíz - Wellness Neked
Ensana Thermal Hévíz
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Karácsonyi ünnepek
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Legjobb MJUS ár félpanzióval
Mjus Resort & Thermal Park Körmend
61.465 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Subway - Oktogon Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
Gyenge 2016. november 27., kollégákkal járt itt
Az amerikai Subway franchise lánc sok-sok országot követően 2005-ben hódította meg Magyarországot is, ekkor ünnepelte a cég a 40. évfordulóját. Azóta 10 egységük működik hazánkban, főleg bevásárlóközpontokban és forgalmas csomópontoknál. Az Oktogonon lévő Subway éjjel-nappal 0-24 óráig üzemel, így nem meglepő, hogy én is esti, késő esti és reggeli órákban ettem itt.
Subway - Oktogon Budapest - Külső képSubway - Oktogon Budapest - Külső képSubway - Oktogon Budapest - Külső kép