Pizzás háromszögek

Sugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont BudapestSugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont Budapest a térképen

Átlagos 2017. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. február 5.
A Fornetti a pékségek mirelitje, gyorsan olcsón ehetünk valamit, ami hirtelen eltelít éhség esetén, de azért tisztában van vele az ember, hogy nem minőségi ételt evett, és ez a rövid telítettség érzés csalóka, mert nem igényes, tartalmas ételt eszik az ember. Azért úgy tapasztaltam, nemcsak én csábulok el időnként. A Sugár alsó szintjén lévő Fornettinél folyamatosan jöttek-mentek a vásárlók. A termékskála széles. A dekára kimért falatok (219 Ft/10 dkg) közül a pizzás háromszögből vettem - ha Fornetti, akkor én legtöbbször ezt szoktam választani - , de kértem mellé még 1-1 db sonkásat és sajtkrémes rudat is. Az a titkuk, hogy frissen, minél gyorsabban el kell fogyasztani, mondjuk ez általában sikerül is, mert nagyon eteti magát, viszont pár óra állást követően szivacsossá és szikkadttá válik. Az édes aprósütijeik nekem nem jöttek be (barackos, túrós), a töltelék nagyon műízű.
Talán a szendvicseiket tudnám a leginkább ajánlani, ezek árban elég kedvezőek (350-400 Ft körül), viszont arra érdemes figyelni, hogy a belevalókat: szalámit, sajtot, salátát, uborkát mindig a nyílás szélére helyezik, mintha tele lenne tömve, de szétnyitva a zsemlét látja az ember, hogy belül üres.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (5)
Sugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső képSugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italSugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italSugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső képSugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső kép

Sugár Pogácsa-Fornetti - Sugár Üzletközpont további értékelései

2018.03.03egyedül
Nekem túl sós volt a pizzájuk, a szendvicsek megfelelők, ha erre járva éhes vagy és nincs idő leülni, ez is egy lehetőség.
2016.12.24egyedül
A Fornetti számomra az ultrakommersz, adalékanyagokkal agyonzsúfolt, élvezeti értékre is silány termékek szinonímája. (Vö: a Burger King is bizonyára alkalmaz mindenféle adalékanyagot, de a végeredmény legalább jóízű.) Így aztán messze elkerülöm a Fornetti üzletek háza táját is. A minap a...
Tó Wellness Hotel Bánk - Szilveszter
Tó Wellness Hotel Bánk