A Kálvin tér közelében, a Baross utca sétálóutcás részén található Sushi Garden a most divatos és népszerű ázsiai vonalat képviseli, kínai vagy vietnámi családi vállalkozás üzemelteti. A vendégfogadás gyakorlatilag az utcaszinten kialakított pavilonban zajlik, míg a mosdó, a konyha és az adminisztráció a lenti pincében kapott helyet.
Azért ha ide lemegy az ember, akkor tényleg Kínában érezheted magad, kicsit disszonáns a fenti világhoz képest. A fiatal pincérlánnyal angolul kommunikáltunk, az étlapon a kedvelt ázsiai ételeket találtuk, nemcsak sushit, mi is más ételeket kóstoltunk ezúttal. Meglepő momentum volt, hogy lerakták egy másik asztal rendelését hozzánk véletlenül, majd kb. 3 perccel később simán felkapták és áttették a másik - azt megrendelő - vendég asztalához. Csak azért nem ettünk bele, mert még fotóztunk, de ezt a pincér lány mondjuk nem tudhatta. Rák tempurát (1690 Ft/ 6 db), sertés batyukat (dunplings) - 24 db/ 5380 Ft, sertés buns másik fajta töltött tésztát (1890 Ft/ 3 db), valamint zöldséges sült tésztát (1890 Ft) ettünk. Az adagok kiadósak, az ételeknél azt kaptuk, amire számítottunk, mirelitből, félkész termékekből dolgoznak, ez egyértelmű, a tésztaételek frissen készülnek. 4 pontos élmény, s talán még visszatérünk. Árban korrekt.