Kiváló fiatalos szusizó

Sushiroll - Corvin BudapestSushiroll - Corvin Budapest a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kicsi, de hangulatos, fiatalos szusizó a Corvin sétányon. Talán a város legjobb ár-érték arányú sushi lelőhelye jelenleg. Az érdekessége, hogy a sushi itt nem felkarikázva, hanem egy rúdban kapható, azonban egy késsel (akár az itt kapott műanyag késsel is működik) gyorsan autentikusra vághatjuk magunknak, én is így tettem, 6 darab jön ki egy rúdból. A sushit egy magyar fiatalember készíti, a pultban egy szintén magyar fiatal hölgy kezeli a kasszát.
Helyben bent 2 bárszékes asztalka van, viszont előttük kinn a teraszon több asztalnál kényelmesen le lehet ülni.
Rendelni és fizetni a pultnál kell, sokan elvitelre kérik, bankkártyával lehet fizetni. Minden friss, finom, ízletes volt. Jó minőségű alapanyagok, autentikus ízek.
Egy roll ára tölteléktől függően 500-650 Ft között alakul. Van vega-zöldséges, fafülgombás, avokádós, tonhalkrémes, lazacos, füstölt lazacos, rákos, teriyaki csirkés. Én ez utóbbit választottam. Ezen kívül darabra lehet kapni lazacos és rákos nigirit is (450 Ft), valamint vegyes sushi tálakat (1350-2350 Ft). A dobozos desszertek is ínycsiklandóak: zöld teás panna cotta, licsis gyümölcssaláta, gyümölcsrizs (450 Ft). Talán miso leves is volt, de erre nem mernék megesküdni.
Klassz hely, nagyon tetszett!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Sushiroll - Corvin Budapest - Külső képSushiroll - Corvin Budapest - Étel/italSushiroll - Corvin Budapest - Étel/italSushiroll - Corvin Budapest - BelsőSushiroll - Corvin Budapest - Étel/italSushiroll - Corvin Budapest - Étel/italSushiroll - Corvin Budapest - BelsőSushiroll - Corvin Budapest - Étel/italSushiroll - Corvin Budapest - BelsőSushiroll - Corvin Budapest - Étel/italSushiroll - Corvin Budapest - Étel/italSushiroll - Corvin Budapest - MosdóSushiroll - Corvin Budapest - Külső kép

Sushiroll - Corvin további értékelései

2018.05.30a párjával
Véletlenül, valami mást keresve akadtam egy, a Sushirollról szóló cikkre az interneten. A cég alapítója Ausztráliából hozta az ötletet, hogy a szusit tekercsben, utcai fogyasztásra alkalmas csomagolásban árulják. Állítólag így, nagyokat harapva intenzívebb az íze, és az is nyomós érv, hogy nem...
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Nem csak a 20 éveseké a világ
Szalajka Fogadó Szilvásvárad