Csütörtöki ebéd

Süti BudapestSüti Budapest a térképen

2017. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Süti névre hallgató bisztró-étterem a Ráday utca páratlan oldalán található, kb. középtájékon. Nevével ellentétben nem cukrászda, és desszert fronton nem erősek, mármint a mennyiség/választék tekintetében. Bent két fiatalosan berendezett, kellemes hangulatú helyiség, kint tágas terasz. Ottjártunkkor Rékai Andrea kiállítása volt látható a falakon.
Az étlapon főleg bisztrós jellegű ételek, burgerek, szendvicsek. Hétköznap 2 és 3 fogásos ebédmenüt kínálnak már 11.30-tól kezdődően, amíg a készlet tart. A 3 fogásos menü 1190 Ft-ba kerül egy adag szörppel. Ottjártamkor narancsszörp volt, amelyet csinos, körte alakú kisüvegben (Oranginá-s) szervíroztak szívószállal. Nagy adag csontleves tésztával, zöldséggel cseréptálban, majd a 2 féle húsos főétel közül kijevi csirkemell rizzsel és salátával. A rizs nagyon aprócska adag volt, a hús valóban frissen akkor sült, nem mikrózott vacak, mint sok helyütt. A desszert mascarponés csokitorta málnaöntettel, ez is nagyon finom volt. Az ételekkel összességében teljesen elégedett voltam.
A kiszolgálással kevésbé. A pincér fiatalember tapasztalatlan volt, valószínűleg új dolgozó, aki láthatóan nem nagyon bírta a strapát, pedig még alig nyitottak ki aznap. Az idősebb valószínűleg főnök vagy tulajdonos hölgy folyamatosan nógatta, a vendégek számára is jól hallhatóan ("pörgesd fel magad", ezt csináld, azt csináld), nem nevezném profi vendéglátásnak.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
Süti Budapest - BelsőSüti Budapest - BelsőSüti Budapest - EgyébSüti Budapest - Külső képSüti Budapest - Étel/italSüti Budapest - BelsőSüti Budapest - Étel/italSüti Budapest - Étel/italSüti Budapest - Étel/italSüti Budapest - BelsőSüti Budapest - BelsőSüti Budapest - MosdóSüti Budapest - MosdóSüti Budapest - BelsőSüti Budapest - Külső képSüti Budapest - BelsőSüti Budapest - Étlap/itallap
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Napi ár
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár