Sütiket a piacról

Sütipalota - Békásmegyeri Piac BudapestSütipalota - Békásmegyeri Piac Budapest a térképen

2023. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A békásmegyeri piacon belül található süteményes pult, amely meglepően jó kínálatot nyújtott.
Barátságos kiszolgálásban részesültem.
A rendelés és a fizetés a pultnál történik, helyben fogyasztásra nincs lehetőség, csak elvitelre.
4 féle rétes (450 Ft) , ottjártamkor meggyes, meggyes-mákos, almás, túrós-meggyes. Lehet előzetesen rendelni konkrét sütiket, akár nagyobb mennyiségben is.
Édes és sós aprósütemények, dekára kimérve. 4 féle pogácsa, a füstölt sajtos és a juhtúrós is adta magát.
Tetszett, hogy a közkedvelt péksütemények itt mini változatban voltak elérhetőek, így a kakaós és diós csiga vagy a túrós batyu is (4000 Ft/kg).
A baracklekvárral töltött piskótatekercs mindössze 350 Ft volt, egyik lányom nagy kedvence, és a másik, a sós-sajtos rúd vagy más néven sajtos ropi is.
De kapható volt az én egyik kedvencem, a szilvalekváros papucs is.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (2)
Sütipalota - Békásmegyeri Piac Budapest - Étel/italSütipalota - Békásmegyeri Piac Budapest - Étel/ital
Palace Hotel Hévíz - Szilveszter
Palace Hotel Hévíz