A belső rész kellemes, fiatalos, modern berendezésű, drapp-barna és világoskék szín dominanciájával. A vélhetően hűtést igénylő sütemények tárolására szolgáló üveg hűtőpult teljesen üres volt, kinyitott ajtóval, talán valami karbantartás miatt. A várt süticsodákat - cupcake, pohárkrémek, macaron - nem találtam. A szolid tortakínálatban banános tarte, répatorta, újragondolt Rákóczi túrós, sajttorta szerepelt (a most divatos házias küllemű fajták, amelyeket az újsütetű kézműves cukrászdákban és kávézókban kapni). 600 Ft körüli szeletárak. 3 féle paleós sütit is láttam a pultban, mangós-csoki, citromos máktorta, asztalszilvás, ezek valamivel drágábbak és kisebbek a szeletek (720 Ft). Többféle édes és sós kekszet, aprósüteményt is lehet kapni, valamint croissant-t. Nem saját fagylaltot készítenek, hanem a prémium kategóriás Manna Ice fagylaltjait árusítják, 12 féle ízben. Ezeket már ismertem korábbról, jófélék, szeretem őket. Ezúttal a puncsot próbáltam ki, melyben egész mazsolák vannak (melyek nem fagyottak! ). 1 gombóc 250 Ft, átlagos méretű gömb. Kipróbáltam a házi csokis cookie-t is (270 Ft), vékony, de nagy átmérőjű, ropogós, sok kis csokidarabbal. Szintén minőségi a kávé is, hagyományos olaszos pörkölésű, egy eszpresszó 370 Ft, a cappuccino 490 Ft, elvitelre is lehet kérni. Lehet még inni háziszörpöt, limonádét, turmixot is. Többféle kekszcsomagot is lehet vásárolni elvitelre (380 Ft), a túrós-sajtos pogácsa is ízletes (10 dkg 320 Ft). Helyben kényelmesen le lehet ülni falatozni, kávézni, ejtőzni, vagy akár netezni is, ingyenes wi-fi van.