2024. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. október 6.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A gyerekeim kérték, hogy vigyek nekik valami finom sütit, konkrét ötlet nem volt, rám bízták a választást. Mivel a Frankel Leó úton egymástól nem messze két cukrászda is van (a másik egy olasz, közelebb a Margit hídhoz), ezért arra gondoltam, milyen jó lesz, két különböző stílusú cukrászdából is tudok vinni.
A sütemények érdekesek, választékosak, nem ugyanazokat az egyen darabokat látni, mint sok más fősodratú cukrászdában. Árban ugyanakkor elég drágának tartottam.
A kiszolgálás nem volt barátságos, ez eléggé meglepett. Vártam volna valami ajánlást, tanácsot, általában aki büszke a "termékére", az szívesen ajánlja, és szerintem esélyes, hogy ilyenkor szívesebben vásárol a vevő, akár többet is. Volt egy lapnyi húsvéti sütemény, amelyeket kilóra árultak: flódni, barchesz, babka - ezeket még értettem is, mint zsidó édességek, a többit nem tudtam, hogy a krémes és a zserbó mitől húsvéti, de talán nem is ez a lényeg, hanem hogy ilyenkor a húsvét miatt összejön a család, locsolók (van még ilyen szokás Budapesten??), és sütit esznek együtt, és ez jó dolog. A beltér olyan volt, hogy nem tudtam eldönteni, éppen belső felújítást végeznek, vagy ez a dizájn most direkt ilyen?
A sütemények szemre nagyon jól néztek ki, kívánatosak voltak.
Egy pisztáciás-málnás zserbót vettem, nekem ez nem igazán ízlett és a lányomnak se, valamint egy oldschool klasszikus puncs tortát, az sem volt a legjobb, vagy legalábbis ez a típusú ízesítés nekem nem jött be. A 3. pimácsi - pisztáciás - diós csiga vagy tekercs, ez finom volt, ez ízlett igazából egyedül.
Mindamellett szerintem ez egy jó kis cukrászda, de nekem most nem klappolt. 3.400 Ft-ot fizettem.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (28)
Még több kép (18 db)
Sütit akarok! további értékelései
2019.11.17egyedül
A számomra kissé furcsa nevű cukrászdát a villamoson utazva pillantottam meg, így le is szálltam, be is néztem. (ZigZag után szabadon!:) Az első benyomás kissé vegyes volt, akárcsak a vintage stílusú berendezés. Nem is ezzel volt bajom, viszont nekem valahogy túl tágasnak tűnt. (Nagyobb bajom...
2018.09.30gyerekekkel
A hely hangulata zseniális. A legtöbb cukrászdában érezni a sütiken, hogy picit "mü". De ennél a helynél nem éreztem, pedig több alkalommal jártunk ott. Lehet, hogy nem a legolcsóbb hely Budapesten, de ha megkóstolod bármelyik sütijüket, akkor rájössz, hogy miért nem. Az ár/értek alapján az...
2017.09.17barátokkal
Imádom ezt a helyet! Még csak egyszer voltam ott, de máris a kedvencem. Csajos sütizésre, randira is jó hely. A nevében minden benne van. Süti :) Nagy a választék, igazi, finom, szívvel készített sütikből. A legtöbbet az adta az egészhez, hogy ott van a tulajdonos, kiszolgál, beszélget,...
Gotthard Hotel Szentgotthárd
44.896 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval