Kiváló és árban is elfogadható modern és fiatalos cukrászda, szép berendezéssel, ami hozzánk képest a város másik végén található, a 11. kerületben Őrmezőn, de érdemes volt a számomra teljesen ismeretlen környékre elzarándokolni és felkutatni. Saját parkolóval rendelkezik. Jobbnál jobb megjelenésű süticsodák, nem is tudja az ember, hogy melyiket válassza.
A klasszikus fajták némiképpen újragondoltan jelennek meg, és vannak kifejezetten újhullámos sütik is. A hasonszőrű belvárosi cukrászdákhoz képest az árfekvés kedvezőbb. Sütiárak 300-600 Ft között. Egy Sacher tortát választottam, amely fényes csokibarna félgömb alakot öltött (360 Ft), hát mit ne mondja, kitűnő volt. Kívül-bele, tészta, krém, burkolat. . . minden hibátlan. A passió-étcsoki tortácska (580 Ft) is hibátlan, igazi élményt nyújtó finomságok. A diétázók számára nyers tortát is készítenek. Kedves fiatal a pultos lány. Teljesen megérdemelten kerültek be a Top100 Dining Guide 2018 legjobb cukrászdái közé.