2024. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. december 8.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Swaad tradicionális indiai étterem sokáig egyetlen egysége a XIII. kerület újlipótvárosi részén működött, először egy kisbüfé formájában a Lehel út - Róbert Károly út kereszteződésében, és azt nagyon szerettem (jó ár - finom ételek - barátságos kiszolgálás nyerő triója okán), majd később átköltöztek a Gömb utcába, az ott tett látogatás már nem volt egy sikertörténet. Aztán a házhoz rendelés korrekt volt.
Szóval ez a 2. Swaad étterem, ami a VIII. kerületben a Baross utcában működik. A SOTE-n jártam orvosi vizsgálaton, utána ide jöttem be ebédelni. Puritán belső tér, a kiszolgálás esetleges, értem ezalatt, hogy vontatott, nem kommunikatív, és persze angolul zajlik. Ebédidőben kétféle menüt kínálnak, vegetáriánus (2490 Ft), illetve csirkés (2990 Ft) verzióban, én az utóbbit kértem. Csirke Tikka Massala, Daal (lencseleves), rizs, naan kenyér. Az adag elég kicsi, és főleg ezen belül a hús igen szűkösen van mérve, ezzel spórolnak. Amúgy ízre nekem tetszett, bár a leves kevéssé mert abban nagyon uralkodott a köményíz, amit nem kedvelek.
Az á la carte ételekre sokat kellett várni, de ott normális, nagyobb adagok voltak.
A mosdó tisztasága és állapota javítható, illetve a vendégtérnek ez a része raktár jellegű, igényesnek nem mondanám.
Ajánlottra teszem, de erre az össz-élményre nem tudok 3 pontnál többet adni.
Vizet nem adtak az étel mellé, pedig jól jött volna.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (13)
Még több kép (3 db)
Swaad Baross Indiai Etterem további értékelései
2024.03.28egyedül
Valamikor ezen a helyen egy hasonló szellemű étterem volt, a srégen szemben lévő házban dolgoztam sokáig, ezért hát gyakran jártam ide, Egy vegán, valamilyen mértékben krisnás hely volt, valami Angyal volt a neve, és egy telt, szuperkedves, szőke hölgy vezette., naná, hogy odajártam. Hát a...
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Helios Hévíz