Szombat esti buliban jártam itt. A hely maga modern, divatos, jó programok, jó zene, menő arcok, tiszta, hangulatos, teltház. Bejáratnál/ ruhatárnál sorbanállás, de minden flottul megy. A gond a központi bárpultnál van! Kértem egy rosé nagyfröccsöt. A pultos lány hozta is a blokkal (nem nyugtával! ) együtt (Juhász rosé 2x 0,15 =1.
600. -Ft + 0,1 szóda 100. -Ft, + szerviz 170. -Ft) mindösszesen: 1. 870. -Ft. Nem kevés! Főleg úgy, hogy szerintem abba a borospohárba bele sem fér 0,4 liter folyadék, vagy, ha igen akkor nekem biztosan feltünt volna, hogy ez milyen sok. Ok. 10. 000. -Ft-ossal fizettem, mire visszahozott 8. 100. -Ft-ot. Visszahívtam a Pultoslányt és kérdeztem, hogy miért nem ad vissza rendesen? Mire nagy szájhúzva, még valamit beszólva nagynehezen visszahozta az aprót. Szóval: Kevesebb italt ad+ szervízdíj+ lenyúlja az aprót és még nyugtát sem ad! Számomra ez elfogadhatatlan.
Én azt mondom, hogy a Symbol egy elegáns nívós hely! A kiszolgálás kifogástalan udvarias, az ételek mesteriek. Az árak nem a legolcsóbbak, de az élmény amit a hely nyújt az szerintem nagyon nagyon tükrözi a hely színvonalát. Szerintem teljesen rendben van. Mondjuk ha csúcs van a parkoló hely kevésnek tűnhet.
Kiváló 2013. december 19., üzleti partnerrel járt itt
A symbol-t úgy lehetne körbeírni: több minden egy helyen,attól függ milyen alkalommal akarsz odamenni. Van söröző-pub (finom sörökkel-haverokkal), van étterem – üzleti partnerekel, különterem-bulinak, pince étterem-pároddal és a galéria rész-mindenkivel. Tökéletesen kihasználva a hely nagyságát és adottságát.
A kiszolgálás a helyhez méltó, a gyorsasággal sincs probléma. Az ételek finomak és különlegességek is vannak szép számmal. Minőségi étel minőségi kiszolgálás.
1036Budapest, Bécsi út 56.
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes élő zene gyerekmenü napi menü táncos hely