A saroképület pinceszintjén lévő L alakú gasztrokocsma meglepően tágas, egyáltalán nincs nyomasztó pince-érzete a vendégnek, ugyanakkor fiatalos romkocsmás miliőt hoz a hely. Hétköznap ebédidőben két fogásos ebédmenüt kínálnak, ami 2890 Ft-ba kerül, kötelező szervizdíj nincs. A hely kizárólag húsmentes, vegán ételeket kínál, ezen belül street food fogásokat és magyaros fogásokat is készítenek, ez utóbbi jelenik meg jellemzően az ebédmenü ételei terén. Olyan ikonikus "nagyon magyar" ételek is szerepelnek az egy oldalnyi étlapon - persze húsmentes verzióban -, mint a brassói, a rakott krumpli vagy a hortobágyi palacsinta -, de készítenek babból tatárt, a barfoodok között cukkini, illetve sült jackfruit burgereket, a húsokat több ételükben a Beyond Meat növényi húspótlóival pótolják. Már jelzem is azonnal, én egyáltalán nem vagyok vegán, de több hétig is könnyedén megvagyok hús nélkül, igazából a jó ízekre, az ízek és fűszerek harmóniájára vágyom, ezt értékelem mindenfajta konyha teljesítményében. Ottjártamkor az ebéd: lencseleves és tökfőzelék volt tofupörkölttel. Kiadós, jó ízű ételeket kaptam, igazán finoman főznek, nekem nem volt semmi hiányérzetem. Külön kiemelem a jól eltalált fűszerezést. Pár szó az italokról: a csapon cseh Primator sörök (970-1500 Ft/ korsó), Budaprés almás cider, üveges sörben szintén Primator, valamint hazai kézműves Fehér Nyúl IPA (1450 Ft/ kis üveges). A ház borának decije 490 Ft, Irsai Olivér, illetve rozé, a borászat nem ismert. Békési szila pálinka, illetve Savanya zamatos barack. Az eszpresszó kávé 550 Ft. A mosdó kifejezetten romkocsmás.