2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 17.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Ferihegyi alias Liszt Ferenc Repülőtéren a covid-hullám előtt évekkel jártam utoljára, jó sok idő eltelt. Azóta fel is újították a terminálokat. A poggyász feladása és a vámvizsgálat után már lelazulva vártuk a gépünkre való beszállást, bár nem sok időnk maradt, de azért gyorsan felmértük a kínálatot. Fapados géppel utaztunk, ahol nincs ingyenes étkezés biztosítva, így a repülőtérről még pár dologgal felszerelkeztünk.
Azt sejtettem, hogy nem ugyanannyiba kerülnek itt az ételek még az ismert láncok esetében sem, azért arra nem számítottam, hogy ennyivel drágább minden.
Az árakat forintban és euróban is feltüntetik, az euró sokkal nagyobb számokkal. Ráadásul ha valaki forintban fizet, akkor sokkal jobban is jár, hiszen 300 Ft-tal számolták a HUF/EUR váltást, ami elég távol áll a valóságtól.
Így a kedvenc Szamos süteményem, az Eszterházy tallér itt 3,30 EUR, vagy 990 Ft. Forintban csak kb. dupla ár, mint máshol, sőt egy kicsit kevesebb is, euróban viszont még többszörös.
Volt még pozsonyi kifliből mákos és diós is, csomagolt linzerek vegyesen, hiába július, mégis kapható a bejgli (12 EUR egy rúd), Sacher torta, sós karamellás gyémánt. Friss volt minden, megszokott Szamos minőség.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
Hotel Narád Park Mátraszentimre