2024. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. október 6.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Szamos Gourmet Házban rendszeres látogatók voltunk, amíg a közelben dolgoztunk, most hosszabb kihagyás után tértünk be újra. Sokminden szerencsére nem változott, bár az árak jócskán megemelkedtek. Szerencsére a kedvenc Szamos süteményem is kapható volt. Az Eszterházy tallér 1100 Ft, a mandulás kifli 850 Ft, mivel elvitelre vásároltunk, így a szervizdíjat nem számolták fel.
A személyzet udvarias, de a nagyon kedves hölgy már nem volt ott, vagy csak aznap nem volt szolgálatban.
A beltér továbbra is nagyon szép, ünnepélyes.
Kérdésünkre azt is elmondták, hogy az ebéd menü, ami volt évekkel ezelőtt hétköznap, már megszűnt.
Maradt a fő profil, a süti és a kávé, télen pedig a szaloncukor.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (72)
Még több kép (62 db)
Szamos Gourmet Ház további értékelései
2022.06.16a párjával
Remek szerviz, meggyőző minőség, rendkívüli kedvesség jellemzi a helyet és az ott dolgozókat. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm, visszatérünk!
2021.10.20egyedül
A Szamos-csoporthoz tartozó számtalan cukrászda egyik legszebbje található a Vörösmarty téren, a Tőzsdepalota épületében. A covid ideje alatt sokáig zárva tartottak, pedig előtte egy nagyon népszerű, felkapott hely volt, kitelepülős terasszal, bent pedig egy csodálatos, fényűző, barokkos...
2017.07.25egyedül
Egy nyári délután a cukrászda fagylaltját kóstoltam meg, talán egy éve egy süteményre tértem be. A választék bőséges, cukormentes fagyi és sütemény is van. Az árak meglehetősen magasak, a belvároshoz igazodnak. A Vörösmarty tér közelében érdekes módon mindenhol 300 Ft a nem túl nagy gombóc...