Családlátogatás során , születésnapi ünneplés színhelye az étterem. Már a belépéskor tetszik, nagyon szép magyaros motívumok, hangulatos hely a Gellért tér sarkán. Megközelítés könnyű, a parkolás annál nehezebb, tömeg közlekedés javallott. Étlap eléggé karcsú, viszont 5 nyelvű, az árak is ehhez igazodnak.
15 perc alatt levest - Ujházi tyukleves-kapunk, s nem marad el a zöld paprika sem. A leves kiváló, de az adag a fele az elvárhatónak. Utólag belátom, hiba volt hogy nem kértem meg egy tányérral. főetel szépen tálalva, de előtte asztalt váltunk, mert 1 méterre tőlünk beindul az élő zene egy 5 tagu! zenekarral. A személyzet - kalap le - készségesen attelepit bennünket, itt folytatjuk. Az ételek finomak, még egy kört kérünk,főételböl. A buzasör elfogyott, hoznak másikat de az meg nincs behűtve. Végül mindenki jóllakott így desszertet nem kérünk. A számla eléggé borsos 58 ezer ft, úgy, hogy a legkisebb családtag nincs még 2 éves. A személyzet teszi a dolgát, gyorsan pontosan, sőt segítőkészek. Minden gyorsan és időben érkezik. Összegzés ; hát a kép vegyes. Egyrészt nagyon kellemes barátságágos hely, kiváló felszolgalokkal, hangulatos zenével. Másrészt, ilyen árakon - egy Bécsi szelet 3. 000 Ft - az adagok nagysága méltatlanul kicsi. Lásd a fotókat. Ételek minősége jó, de - a húsleves kivételével - ettünk már jobbat is. Minősites: ajánlott Értékelés :8,5/10 pont
1114Budapest, Bartók Béla út 1.
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes élő zene gyerekmenü zártkörű rendezvény lehetősége