Kiváló 2016. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. február 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Szegeden évtizedek óta sikeresen működő Kiskőrössy Halászcsárda budapesti egysége. A 2 szintes étterem alsó szintje bisztrós jellegű, bárszékes kialakítású, míg az emeleten megszokott éttermi hangulat uralkodik. A dekorációban magyaros (fokhagyma és paprika füzérek) és halas elemek (halászháló, faragott halkép a falon) jelennek meg, de nem teng túl a dizájnban az Ungarische Wirtschaft. Az étlapon nem meglepő módon döntően halételek szerepelnek, amelyekhez az alapanyagot csongrádi halászatból szerzik be. A választék nagyon széles: haltatár, haltepertő, rántott haltej, többféle szegedi halászlé (ponty, harcsa, vegyes), rácponty, harcsa paprikás túrós csuszával, halburger, süllő rántva és roston is megtalálható a kínálatban. A Kiskőrössy fish&chips (1800 Ft) elsőrangú, tekintélyes adag, frissen sült és ropogós, az egyetlen negatívum, hogy az adaghoz képest a hozzá adott remulád mártás túl kevés. A filézett harcsa csíkokat kukoricalisztes sörbundába forgatják.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Jó
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Még több kép (6 db)
Szegedi Halbisztró Kiskőrössy 2.0 további értékelései
Kolléganőmmel véletlenül tévedtünk ebbe a bisztróba, a környéken sétálva a bejáratnál lévő étlap keltette fel figyelmünket. Mivel mindketten nagyon szeretjük a halakat, így pár sor elolvasása után eldöntöttük, hogy bemegyünk. A helyiség a bisztró névhez híven nem túl nagy, de kényelmesen...
A Kiskőrössy Halászcsárda tulajdonosa O. Dezső s övé a Lencsés tó mellett fekvő „Jobb, mint otthon” nevű vendéglő is Szegeden. A család egységet nyitott Budapesten is, ha jól értettem pincérünk szavait, akkor a vő keze alatt. A Jókai téren működő hely a Kiskőrössy 2.0 nevet viseli,...