A Szelet pizzabárba egy tisztes körút végén néztem be, a többiek már a villamosnál voltak, mely vészesen közeledett, így aztán nem is volt időm lefotózni a helyet legalább kívülről. A pizzát már a villamoson kaptam lencsevégre, ha el nem felejtem, majd felteszem. Gombás kukoricásat kértem, azt mondták az a legmelegebb.
200 ft volt, annyit megért. A Trio meggyőzőbb ebben a kategóriában, talán a Princess is. Nagyjából azt hozta, amit egy nappal később a Fornetti pizzája a Sugár áruházban. Maholnap McDonald’s-okat fogok tesztelni . Bár addig még van egy kicsi.
A Vígszínház melletti sarkon a Szent István körúton működik ez az aprócska pizzás gyorsétterem. Két dologgal váltak népszerűvé, elsősorban a rendkívül kedvező ár-érték aránnyal, másrészt a hosszú, a fiatalok szórakozási idejével összhangba hozott nyitva tartással.
Folyamatosan nagy a forgalom, gyorsan pörögnek az események, a pizzákat folyamatosan sütik, emiatt mindig frissek. Egy szelet, bármilyen ízesítésű pizza csupán 200 Ft, de vannak különböző kedvező kombinációk is (2 pizzaszelet + kis üdítő vagy + nagy üdítő), az egész 45 cm-es átmérőjű pizza 1500 Ft. 18 féle pizzát készítenek, többségében klasszikus, paradicsomos alapúak, de vannak tejfölös bázisúak, és arra is van lehetőség az egész pizzák esetében, hogy egyénileg állítsuk össze a feltéteket. Íz és állag tekintetében nem mondanám kimagaslónak, azonban egy erős átlagos, tisztes pizzának azért elment, és az azonnali éhség csillapításra mindenképpen alkalmas. Marghatitát és gombás-kukoricásat ettem 1-1 szeletet. Nekem az volt a fő problémám vele, hogy nem volt ropogós, illetve túl vékony volt a tészta, és emiatt evőeszköz nélkül nem könnyű megenni. Bár a legtöbben elvitelre vásárolnak, van a falak mentén álló pult, ahol maximum 3 ember fér el kényelmesen.