Lányommal a szomszédos RENO Udvarból kanyarodtunk ki a parkolóból és azon gondolkodtam, hol vegyünk péksüteményt, amikor megláttam ezt a vadonatúj pékséget. Mivel kisebb-nagyobb gyakorisággal megfordulunk erre, biztosan észrevettem volna, ha korábban is itt vannak. Egy modern épület földszintjén nagy üvegportállal, előtte kis kiülős terasszal csalogatják a vendégeket, vásárlókat.
Akik érdeklődve jöttek is. Vettünk többféle töltött fánkot (málnás, csokis, epres), apró kimért pogácsából Gouda sajtosat és burgonyásat, sima sós kiflit, sajtos rudat (szintén kimért), kókusztekercset. A sós és az édes pékáruk, sütemények is frissek, jó minőségűek voltak. Ár-érték arányban nem olcsó, de elfogadható kategória. A kiszolgálás megfelelő volt. Kávézóként is működik, és a teraszon értelemszerűen helyben fogyasztás is lehetséges.