Kíváncsi vagyok, a Szérum meg fog e tudni maradni a kocsmanegyedben, miközben semmi különlegeset nem nyújt. Akad ugyan néhány jobbacska bor (konkrétan két Frittman) és tömény, de nincs a helynek semmi profilja. Nem sokkal a nyitás után néztünk be oda teljesen véletlenszerűen, rendeltünk, majd felmentünk a galériára az italainkkal.
Kissé kietlen hangulat fogadott, csempepadló, egyszerű, fából és vasból való kempingszékek és asztalok (különösen az asztalok esetében “szerencsés” ez, mert jól felborul rajta a pohár, ha nem figyelünk oda), babzsákok, a plafonon dekorációs funkcióval bíró faládák. Némi finomítás után akár hangulatossá is lehet varázsolni a helységet. Ugyanakkor bővíteni kéne az italkínálatot is, mely jelenleg meglehetősen kommersz. Gösser sör, Varga és Frittmann bor, nagyipari tömények. Kivételt a Szekeres pálinkák képeznek Soltvadkertről. Nyilván azt ittuk. Elbeszélgettünk jóbarátommal az élet szépségeiről, majd továbbálltunk, nem nagyon volt mi marasztaljon. Összességében nem nevezném a helyet átlagosnak, mert annál egy kicsivel jobb, de a négy pont erős neki. A felfele kerekítés ezúttal elmarad.