Átlagos 2023. júliusban járt ittÉrtékelt: 2023. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus lakótelepi fagyizó a Pesterzsébet főutcájának számító Kossuth Lajos utcában, amelyet a többemeletes lakóház földszinti üzletsorában alakítottak ki. A hely a nevét a vállalkozó tulajdonos családnevéről kapta. Vagy új nyitás, vagy csak a portált szépítették, minden esetre ottjártamkor került éppen fel a névtábla a bejárat fölé. Az a fajta fagyizó, ahol nincs benti ügyféltér, csak egy pult a rendelésre és a fizetésre, ami leginkább az albán fagyizóknál szokás, így nagy elvárásaim nem voltak a hellyel kapcsolatosan. Bár a fagyi középszerű volt, minden esetre a kellemetlen állományfokozó mellékízét és zsíros utóhatását nem észleltem szerencsére, amit a már sokat emlegetett és szidott fagyizó típusnál tapasztalni szoktunk. Ugyanakkor az eredeti gyümölcsös összetevőkre utaló ízeket sem sikerült felfedezni, inkább aromásnak tűnt, ezért 3 pontnál többet nekem ez az élmény nem ért. A fotón nem igazán sikerült jól bemutatni azt a geget, hogy levendulafagyi és levendula bokor, a növény meglehetősen homályos lett, a levendulafagyi íze... nos hát, az meg jellegtelen. A színe is nagyon halovány lila, szinte fehér volt. Minden nap nyitva tartanak, de vasárnap korábban zárnak. A pisztácia fagyi feláras (480 Ft). Átlagos gombócméret. Összesen 16 íz kapható, A bejárat előtti széles járdaszakaszon lehet teraszozva fagyizni, 3 asztalka van.
A fagyi nagyon finom és az eladók is kedvesek közvetlenek, odafigyelnek vevőikre. A kisebb gyerekeknek van fellépő a fagyis pultnál és kis asztalka kis székekkel. Nagyon hangulatos hely.