Kizárólag eredeti, tradicionális koreai ételeket készítenek, amelyek itt Magyarországon még nem túl ismertek, viszont mégis lehet létjogosultságuk, nemcsak a magyarok miatt, de jelentősen nő a hazánkba látogató koreai turisták száma is, a Ráday pedig tudvalévő, hogy kiemelt turisztikai célpont. Az étlapon olyan ételeket láttam, amelyek számomra a teljes ismeretlenség erejével hatottak, ezen túlmenően még kimondani vagy kiolvasni is kisebb mutatványszámba ment. Szerencsére színes -bár nem valami jó minőségű - fotók és szöveges leírások segítik a választást. A főételek 2000 Ft körüli áron kaphatóak, jellemzően több összetevős, szószos egytálételek, rizs alappal. A koreai teák 1250-1500 Ft-ba kerülnek (gyömbér, fahéj, lime példaképpen). A választásom a jjajangbap (magyarul Dzsalangbap-ként szerepelt az étlapon), amelynek jellegzetessége a fekete szósz, fekete bab, krumpli, disznóhús, hagyma összesütésével, rizzsel, a tetején szeletelt mandulával, főtt tojással, friss zöldsalátával. Összekeverve kell fogyasztani. Kísérőként érkezett még hozzá egy kis szezámmagos, pácolt savanyúság (nem kimchi, mert ez nem volt annyira csípős és fűszeres). Érdekes volt ez ízhatás, azt nem mondanám, hogy leborulok a koreai konyha nagysága előtt, de érdemes volt megkóstolni. Egyébként az adag kiadós, így egy fogástól jól lehetett lakni. Ha ismertebb vizekre eveznénk gasztro-vonalon, ramen és udontészta is kapható, de ez is koreai módra, bármit is jelentsen ez. Készítenek továbbá "K", azaz koreai szendicset, ami húsmentes, a hamburgerzsemlében tojás, répa, saláta, káposzta, sajt található (1550 Ft). 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel. A berendezés egyszerű, egy kicsit sötét a beltér, az ülőhelyek egyszerű fa lócák és asztalok, a falakon koreai popsztárok fotói láthatóak.